NZeTA Nieuw-Zeeland geweigerd

Het komt vrijwel nooit voor maar er bestaat en zeer kleine kans dat uw NZeTA Nieuw-Zeeland geweigerd wordt. Wanneer uw aanvraag “refused” is door het NZeTA aanvraag systeem dan zijn er nog andere mogelijkheden om Nieuw-Zeeland te kunnen bezoeken.

Vraag vandaag uw NZeTA aan

Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact

NZeTA status refused wat nu?

Stel dat u tot u die zeer kleine minderheid behoort waarvan uw NZeTA aanvraag is afgewezen dat zijn er nog mogelijkheden. Let wel op dat u nog voldoende tijd heeft ! In plaats van een NZeTA aanvraag kunt u zich wenden tot de Nieuw-Zeelandse ambassade voor een normale toeristen visumaanvraag. Dit is dezelfde visumaanvraag als voor andere landen die geen gebruik mogen maken van het NZeTA reistoestemmingssysteem.

nzeta nieuw-zeeland geweigerd

Het is wel belangrijk dat u nog voldoende tijd heeft aangezien deze procedure langer duurt als een NZeTA reistoestemming aanvraag. De tip is dus om altijd direct na het boeken van uw reis een NZeTA aanvraag in te dienen. Mocht deze geweigerd worden (nogmaals, kans erg klein) dan heeft u nog voldoende tijd om een alternatieve visumaanvraag in te dienen bij de ambassade.

Kosten terugvragen bij afgewezen NZeTA aanvraag.

Helaas is er geen mogelijkheid om uw geld terug te vragen wanneer uw ingediende NZeTA wordt afgewezen. Tijdens het invullen van het NZeTA formulier bent u akkoord gegaan met de voorwaarden waarbij er geen mogelijkheid is tot een refund. Daarnaast zult u ook de andere kosten moeten betalen voor een alternatieve visumaanvraag in plaats van de NZeTA aanvraag.

Waarom wordt een NZeTA aanvraag geweigerd of afgewezen?

De meest voorkomende reden dat uw NZeTA reistoestemming wordt afgewezen is vaak een strafblad. Tijdens uw aanvraag worden hier ook duidelijk vragen over gesteld. Bij sommige antwoorden die u geeft wordt er al aangegeven dat u niet in aanmerking komt voor een NZeTA aanvraag.

Echter zijn er sommige uitzonderingen, bijvoorbeeld bij kleine vergrijpen of als het vergrijp al erg lang geleden is. U kunt dan toch een NZeTA aanvragen maar er wordt dan wel een extra controle gedaan. De controle duurt dan ook langer omdat er in sommige gevallen nog extra gegevens worden gevraagd. Mocht er dan alsnog blijken dat u niet in aanmerking komt voor een NZeTA wordt uw aanvraag geweigerd.

Vraag vandaag uw NZeTA Nieuw-Zeeland aan

Officiƫle NZeTA Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact