NZeTA aanvragen via APP

Vanaf 1 oktober 2019 is het verplicht een NZeTA (New Zealand Travel Authority aan te vragen voor Nieuw Zeeland. Dit kan middels een speciale NZeTA app die door de Nieuw-Zeelandse immigratiedienst beschikbaar is gesteld.

Vraag vandaag uw NZeTA aan op uw mobiel

Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact

De NZeTA APP

Naast het een normale NZeTA aanvraag kun je er ook voor kiezen om een NZeTA via een app aan te vragen.

Er zitten een aantal voordelen aan om het via de app aan te vragen in plaats van via de website. Ten eerste is de aanvraag via de app iets goedkoper NZ$ 9 tegenover NZ$ 12 als je het via de website aanvraagt.

Het andere grote voordeel is dat je je paspoort kunt scannen waardoor de meeste informatie automatisch wordt ingevuld, hierdoor kun je eigenlijk geen spel en invoer fouten meer maken. Hiervoor maakt de app gebruik van de MRZ (machine readable zone) onderaan uw paspoort pagina. Door deze te scannen wordt automatisch uw naam en voornamen, geboortedatum, dag van uitgifte en geldigheid, documentnummer, nationaliteit, land van uitgifte al foutloos ingevuld.

eta app
NZeTA app met MRZ functie

Betalen middels de NZeTA APP

Het betalen van uw NZeTA aanvraag kan ook middels de app, let wel op dat dit alleen kan met Creditcard (Mastercard en Visa). Betalen zonder creditcard is via de app niet mogelijk. Klik hier om te lezen wat uw opties zijn als u niet met Creditcard kunt betalen.

IVL aanvraag via app

Naast de NZeTA die verplicht is voor elke reizigers naar Nieuw-Zeeland heeft men ook besloten gelijktijdig de International Visitor Conservation and Tourism Levy (IVL) in te voeren. Dit is een soort van toeristenbelasting die ook verplicht is voor elke reiziger die in Nieuw-Zeeland verblijft. De kosten hiervoor bedragen NZ $35. Als u de NZeTA middels de app aanvraagt kunt u ook gelijktijdig aangeven dat u een IVL wilt aanvragen zodat u alles in 1 aanvraag kunt afronden.

Vraag vandaag uw NZeTA Nieuw-Zeeland aan

Officiƫle NZeTA Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact