NZeTA aanvragen op Schiphol

Staat u al op Schiphol en komt u er net achter dat u bent vergeten een NZeTA voor Nieuw-Zeeland aan te vragen? Dit klinkt erger dan het is, als u nog wat tijd heeft op Schiphol lukt het vaak nog om op tijd een New Zealand Electronic Travel Authority aan te vragen.

Hoe op Schiphol snel een NZeTA aanvragen

De aanvraag als u op Schiphol staat is exact hetzelfde als wanneer u deze thuis had aangevraagd. Er is geen speciale NZeTA spoedaanvraag voor Nieuw-Zeeland. Wel is het zo dat in vrijwel alle gevallen uw aanvraag direct wordt goedgekeurd als u een Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft.

nzeta aanvragen op schiphol

Het snelste is om de officiƫle NZeTA app van de Nieuw-Zeelandse overheid te installeren. Deze app werkt zowel op Android als iOS en is ideaal als u de aanvraag met uw mobiel op Schiphol moet invullen. U kunt zelfs de MRZ (machine readable zone) van uw paspoort scannen zodat alle gegevens automatisch worden ingevuld. Controleer deze gegevens wel altijd goed soms worden ze niet goed overgenomen. U kunt uw NZeTA aanvraag ook alleen maar met Creditcard betalen.

Download NZeTA app voor Android
Download NZeTA app voor iOS

Op dit moment is het niet mogelijk om meerdere NZeTA’s aan te vragen op 1 toestel. U dient dus voor iedere reiziger de NZeTA app op een apart toestel te installeren.

NZeTA aanvragen op Schiphol met iDeal

Stel dat u geen Creditcard heeft dan kunt de verplichte New Zealand Electronic Travel Authority niet aanvragen via de officiƫle website of app. Er is dan nog 1 mogelijkheid als u met iDeal wilt betalen.

In Nederland is er een visum tussenpartij die de NZeTA voor u en uw andere reizigers kan aanvragen hier kunt u betalen met alle gangbare Nederlandse en Belgische betaalmethodes zoals iDeal, Mister Cash en Paypal. Let wel op dat dit meestal iets langer duurt als een aanvraag via de officiele website en app. Vaak heeft u de NZeTA binnen enkele uren in uw mailbox.

NZeTA aanvragen op Schiphol met iDeal

Aanvraag in het Nederlands