Kosten en prijzen NZeTA Nieuw-Zeeland

Wanneer u naar Nieuw-Zeeland reist per vliegtuig of boot, bent u vanaf 1 oktober 2019 verplicht een Electronic Travel Authority (NZeTA) aan te vragen voordat u vertrekt. Hieronder staat beschrijven welke kosten de NZeTA aanvraag met zich meeneemt.

Deze elektronische visum aanvraag kan volledig online en neemt slecht 5-10 minuten in beslag. Aan deze online NZeTA aanvraag voor Nieuw-Zeeland zitten wel kosten verbonden. Naast de NZeTA bent u ook nog verplicht een toeristenbelasting (IVL) te betalen. Deze zit gekoppeld aan uw NZeTA aanvraag en betaald u ook gelijktijdig.

Vraag vandaag voordelig uw NZeTA aan

Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact

Prijzen Electronic Travel Authority aanvraag

De prijzen voor de NZeTA aanvraag zijn NZ$23 als u het via de officiƫle website aanvraagt. Vraagt u de Electronic Travel Authority aan middels de officiele app dan zijn de kosten slechts NZ$17. Dit is echter alleen voor de NZeTA hier komt nog de Toeristenbelasting bij genaamd International Visitor Conservation and Tourism Levy (IVL).

Prijzen International Visitor Conservation and Tourism Levy

De prijzen voor het International Visitor Conservation and Tourism Levy (IVL) de toeristenbelasting bedragen NZ$ 35 dit is een vast tarief website of app. Deze betaald u dus gelijktijdig met het aanvragen van uw NZeTA voor Nieuw-Zeeland.

Totale kosten NZeTA aanvraag

De totale kosten bedragen dus NZ$ 52 als u de NZeTA en IVL via de app aanvraagt of NZ$ 58 als u het middels de website aanvraagt.

Kosten zijn voor 2 jaar

Wanneer uw Electronic Travel Authority aanvraag is goedgekeurd is deze 2 jaar (24 maanden) geldig. Daarnaast kunt u de NZeTA ook meerdere malen gebruiken als u in die 2 jaar vaker naar Nieuw-Zeeland afreist. De kosten zijn dus eenmalig en hierna is u NZeTA en IVL 2 geldig voor meerdere reizen. Elke aparte reis heeft een maximum van 90 dagen.

Vraag vandaag uw NZeTA Nieuw-Zeeland aan

Officiƫle NZeTA Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact