NZeTA Nieuw-Zeeland aanvragen met iDeal

Gaat u binnenkort op reis naar Nieuw-Zeeland? Dan ben u verplicht om voor reizen na 1 oktober 2019 een Electronic Travel Authority aan te vragen. Deze NZeTA aanvraag kost NZD$ 12 en kunt op de officiële website van Nieuw-Zeeland alleen met creditcard betalen. Heeft u geen creditcard dan zijn er mogelijkheden waardoor de Electronic Travel Authority met iDeal kunt aanvragen. Dit is wel iets duurder als een aanvraag met creditcard maar bespaard u de moeite van het aanvragen van een creditcard.

Vraag vandaag uw NZeTA aan met iDeal

Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact

iDeal NZeTA Nieuw-Zeeland aanvragen via tussenpartij

De meest eenvoudige manier is om uw NZeTA en IVL (International Visitor Conservation and Tourism Levy ) middels een tussenpartij aan te vragen. In plaats van op de officiële website vult u de aanvraaggegevens voor Nieuw-Zeeland in op een Nederlandse website. Deze partij vraagt vervolgens uw Electronic Travel Authority aan. Indien goedgekeurd brengen ze u hier ook van de op de hoogte. Al deze tussenpartijen bieden de meest gebruikte Nederlandse betaalmethodes aan zoals iDeal, Paypal en Creditcards.

Een ander bijkomend voordeel is dat uw aanvraag volledig in het Nederlands is.

Klik hier om naar een betrouwbare Nederlandse tussenpartij te gaan.

Virtuele Creditcard opwaarderen met iDeal

Een iets ingewikkeldere manier is om een tijdelijk virtuele creditcard aan te maken. Deze kunt u binnen enkele minuten aanmaken middels verschillende partijen. Deze waardeert u vervolgens met iDeal op tot net iets meer als het bedrag wat een NZeTA Nieuw-Zeeland en International Visitor Conservation and Tourism Levy kost. Met het virtuele creditcardnummer kunt u vervolgens op de officiële Electronic Travel Authority website uw aanvraag voor de NZeTA en IVL voldoen. Op deze manier heeft u toch met iDeal uw NZeTA aanvraag betaald.

International Visitor Conservation and Tourism Levy (IVL)

Vergeet ook niet dat u gelijktijdig een International Visitor Conservation and Tourism Levy (IVL) dient aan te vragen. Dit is de toeristenbelasting die gelijktijdig met de NZeTA is ingevoerd. Deze is net als de NZeTA 2 jaar geldig of net zolang als uw paspoort mocht deze binnen 2 jaar verlopen.

Creditcard voor tijdens uw reis

Zoals u ziet zijn er voldoende mogelijkheden om toch op een eenvoudige manier uw aanvraag voor de NZeTA Nieuw-Zeeland met iDeal te voldoen. Als u uw aanvraag heeft voltooid is het toch aan te raden om een Creditcard aan te vragen. Dit is de meest gebruikte betaalmethode in Nieuw-Zeeland, voor bijvoorbeeld het huren van een auto of camper heeft u in 99% van de gevallen een Creditcard nodig. Ook bij hotels wordt vaak hierom gevraagd. U kunt ook een prepaid kaart aanvragen, u krijgt dan een fysiek pasje en deze kunt u met iDeal opwaarderen. Tijdens uw reis kunt u dan met deze prepaid creditcard betalen waar u normale bankpas niet geaccepteerd wordt.

Vraag vandaag uw NZeTA Nieuw-Zeeland aan met iDeal

Officiële NZeTA, veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact