NZeTA Nieuw-Zeeland aanvragen zonder Creditcard

Als u het bedrag voor een Electronic Travel Authority aanvraag Nieuw Zeeland wilt voldoen met een andere betaalmethode als Creditcard, komt u er al snel achter dat dit niet mogelijk is op de officiƫle website van de Nieuw-Zeelandse immigratie.

De NZeTA en IVL (International Visitor Conservation and Tourism Levy) aanvraag kosten van NZ$12 en NZ$ 35 zijn alleen te betalen met Creditcard zoals Visa, Mastercard of American Express. Heeft u geen Creditcard om uw NZeTA aanvraag te betalen dan kunt u eventueel gebruik maken van een creditcard van familie of bekenden. De naam op de creditcard hoeft niet overeen te komen met de naam van de NZeTA aanvraag.

Vraag vandaag uw NZeTA aan zonder Creditcard

Veilig betalen met iDeal, Paypal of Bancontact

Heeft u op dit moment nog geen creditcard is het wel aan te raden deze 1 aan te vragen voordat u afreist naar Nieuw-Zeeland. creditcards zijn de meest geaccepteerde betaalvorm in Nieuw Zeeland. Zonder creditcard kunt u bijvoorbeeld geen auto of camper huren, de meeste hotels accepteren ook alleen Creditcards.

Prepaid Creditcard

Als u echt geen creditcard wilt of u krijgt geen creditcard, dan is er nog altijd de mogelijkheid om een prepaid creditcard aan te vragen om uw NZeTA aanvraag zonder echte creditcard af  te ronden. Er is dan ook geen BKR registratie. Op dit type creditcard moet u eerst geld storten voordat u deze kunt gebruiken dit kan bijvoorbeeld middels iDeal. Bij deze prepaid creditcards krijgt u ook echt een fysiek pasje, u kunt deze prepaid creditcard dus ook gebruiken voor tijdens uw reis en daarna weer opzeggen.

Virtuele Creditcard

Een andere optie is om tijdelijk een virtuele creditcard aan te maken. U krijgt maakt online een virtuele creditcard aan die direct beschikbaar is. Vervolgens stort u middels iDeal net voldoende geld hierop om de NZeTA en IVL te betalen. Hierna kunt u met deze virtuele Creditcard uw NZeTA aanvraag voor Nieuw Zeeland betalen zonder daadwerkelijk een creditcard te gebruiken.

Met iDeal betalen middels een tussenpartij

Als u al deze bovenstaande methodes te omslachtig vindt om zonder creditcard uw NZeTA en IVL te betalen kunt u nog altijd gebruik maken van een tussenpartij. Bij deze tussenpartijen kunt u gewoon uw aanvraag met iDeal of Mistercash betalen en vragen vervolgens de Electronic Travel Authority voor Nieuw Zeeland voor u aan. Middels deze tussenpartij krijgt u ook te horen of de aanvraag is goedgekeurd.

Klik hier om naar een betrouwbare Nederlandse tussenpartij te gaan.

Vraag vandaag uw NZeTA Nieuw-Zeeland aan

Officiƫle NZeTA, veilig betalen met iDeal, Paypal of Bancontact