NZeTA aanvragen China Southern Airlines

Als u naar Nieuw-Zeeland reist met China Southern Airlines, 1 van haar partners of elke andere vliegmaatschappij heeft u een NZeTA nodig. NZeTA staat voor New Zealand Electronic Travel Authority het is een elektronische reistoestemming die een traditionele visumaanvraag voor Nieuw-Zeeland vervangt.

china southern airlines Nieuw-Zeeland visum

Vraag vandaag uw NZeTA aan

Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact

Wanneer u uit een visumvrij land komt, zoals Nederland of België en u heeft de Nederlandse of Belgische nationaliteit kunt u deze NZeTA online aanvragen. Wanneer de NZeTA is goedgekeurd is deze 2 jaar geldig voor meerdere reizen van telkens maximaal 90 dagen.

Naast de NZeTA vraagt u automatisch ook een IVL aan, wat de afkorting is voor International Visitor Conservation and Tourism Levy. Dit is een soort toeristenbelasting die zorgt dat de natuur in Nieuw-Zeeland behouden blijft ondanks het toenemende toerisme.

Hoe een NZeTA China Southern Airlines aanvragen

Zoals aangegeven is het aanvragen zeer eenvoudig online te regelen. U doet dit echter niet op de website van China Southern Airlines of een partner maar die dient via de Nieuw-Zeelandse overheid te gebeuren of via een online visumaanvraag dienst.

Het enige wat u nodig heeft is een paspoort dat nog 6 maanden geldig is na terugkomst en een (pas)foto van uzelf. De foto hoeft niet eens een officiële pasfoto te zijn, u kunt eventueel ook zelf met uw telefoon maken als u zich maar aan de richtlijnen houdt.

Als u deze documenten bij de hand heeft, kunt u de NZeTA aanvraag voor uw China Southern Airlines vlucht binnen 5 min online indienen.

Wanneer u met een groep reist kunt u ook de gehele aanvraag in 1x invullen. Zorg dan dat u alle documenten heeft van heel uw groep.

Hoe ver van tevoren China Southern Airlines vlucht NZeTA aanvragen.

Aangezien een NZeTA reistoestemming 2 jaar geldig is voor meerdere reizen, kunt u het beste direct na het boeken van uw  China Southern Airlines vlucht uw aanvraag indienen. In het extreem uitzonderlijke geval dat uw aanvraag wordt afgekeurd heeft u nog voldoende tijd om een ander visum aan te vragen bij de ambassade.

De NZeTA goedkeuring duurt in de meeste gevallen slechts enkele minuten en maximaal 72 uur. Als u het dus ruim op tijd aanvraagt hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken.

Is een NZeTA verplicht voor het boarden van een China Southern Airlines vlucht

Een goedgekeurde NZeTA aanvraag is een verplichting. U dient in het bezig te zijn van een toestemming voor het boarden van uw China Southern Airlines vlucht. Zonder een goedgekeurde NZeTA aanvraag zal China Southern Airlines u weigeren voor de vlucht.

Vraag vandaag uw NZeTA Nieuw-Zeeland aan

Officiële NZeTA Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact