NZeTA Nieuw Zeeland geldigheid

Wanneer u een Electronic Travel Authority (NZeTA) voor Nieuw-Zeeland aanvraagt is deze na goedkeuring 2 jaar geldig (24 maanden). De enige uitzondering hierop is als uw paspoort eerder verloopt als die 2 jaar, is dit het geval dan moet u bij uw nieuwe paspoort ook weer een nieuwe NZeTA voor Nieuw Zeeland aanvragen aangezien de geldigheid ook gekoppeld zit aan uw paspoort.

Daarnaast moet uw paspoort ook nog 6 maanden geldig zijn op de dag dat u terugkeert. Als u vaker naar Nieuw-Zeeland reist en uw paspoort verloopt binnen 2 jaar dan kan het dus interessant zijn om eerst een nieuw paspoort aan te vragen voordat u een NZeTA aanvraagt.

Vraag vandaag uw NZeTA aan

Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact

Multiple Entry

Uw Electronic Travel Authority is geldig voor “multiple entry” u kunt dus binnen die 2 jaar geldigheid met een goedkeurde NZeTA vaker naar Nieuw Zeeland reizen. Elke afzonderlijke reis heeft een maximum van 90 dagen waarin u in Nieuw-Zeeland mag verblijven.

International Visitor Conservation and Tourism Levy geldigheid

Naast de Electronic Travel Authority die verplicht is heeft u voorafgaand aan uw reis een Toerism Levy (IVL) voor Nieuw-Zeeland nodig. Ook deze is verplicht. Net als uw NZeTA is deze 2 jaar geldig. U vraagt deze gelijktijdig aan met uw NZeTA. Verloopt uw NZeTA dan verloopt dus ook uw International Visitor Conservation and Tourism Levy .

Vraag tijdig uw NZeTA voor Nieuw Zeeland aan

Het klinkt natuurlijk interessant om uw Electronic Travel Authority zo kort mogelijk voor uw eerstvolgende reis naar Nieuw-Zeeland pas aan te vragen. U zou dan zo lang mogelijk van die 2 jaar geldigheid kunnen profiteren bij vervolg reizen.

Echter is het aan te raden om uw NZeTA en International Visitor Conservation and Tourism Levy zo snel mogelijk na het boeken van uw reis aan te vragen. De reden hiervoor is dat er altijd een zeer kleine kans is dat uw NZeTA aanvraag wordt afgekeurd door Nieuw-Zeeland. De enige andere manier is om dan bij de ambassade een ander visum aan te vragen, u heeft hier dan nog voldoende tijd voor.

Vraag vandaag uw NZeTA Nieuw-Zeeland aan

Officiƫle NZeTA Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact