NZeTA aanvragen United Airlines

Als u naar Nieuw-Zeeland reist met United Airlines, 1 van haar partners of elke andere vliegmaatschappij heeft u een NZeTA nodig. NZeTA staat voor New Zealand Electronic Travel Authority het is een elektronische reistoestemming die een traditionele visumaanvraag vervangt.

Vraag vandaag uw NZeTA aan

Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact

Wanneer u uit een visumvrij land komt, zoals Nederland of België en u heeft de Nederlandse of Belgische nationaliteit kunt u deze NZeTA online aanvragen. Wanneer de NZeTA is goedgekeurd is deze 2 jaar geldig voor meerdere reizen van telkens maximaal 90 dagen.

Naast de NZeTA vraagt u automatisch ook een IVL aan, wat de afkorting is voor International Visitor Conservation and Tourism Levy. Dit is een soort toeristenbelasting die zorgt dat de natuur in Nieuw-Zeeland behouden blijft ondanks het toenemende toerisme.

Hoe een NZeTA United Airlines aanvragen

Zoals aangegeven is het aanvragen zeer eenvoudig online te regelen. U doet dit echter niet op de website van United Airlines of een partner maar die dient via de Nieuw-Zeelandse overheid te gebeuren of via een online visumaanvraag dienst.

Het enige wat u nodig heeft is een paspoort dat nog 6 maanden geldig is na terugkomst en een (pas)foto van jezelf. De foto hoeft niet eens een officiële pasfoto te zijn, u kunt eventueel ook zelf met uw telefoon maken als u zich maar aan de richtlijnen houdt.

Als u deze documenten bij de hand heeft, kunt u de NZeTA aanvraag voor uw United Airlines vlucht binnen 5 min online indienen.

Wanneer u met een groep reist kunt u ook de gehele aanvraag in 1x invullen. Zorg dan dat u alle documenten heeft van heel uw groep.

Hoe ver van tevoren United Airlines vlucht NZeTA aanvragen

Aangezien een NZeTA reistoestemming 2 jaar geldig is voor meerdere reizen, kunt u het beste direct na het boeken van uw  United Airlines vlucht uw aanvraag indienen. In het extreem uitzonderlijke geval dat uw aanvraag wordt afgekeurd heeft u nog voldoende tijd om een ander visum aan te vragen bij de ambassade.

De NZeTA goedkeuring duurt in de meeste gevallen slechts enkele minuten en maximaal 72 uur. Als u het dus ruim op tijd aanvraagt hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken.

Is een NZeTA verplicht voor het boarden van een United Airlines vlucht

Een goedgekeurde NZeTA aanvraag is een verplichting. U dient in het bezit te zijn van een toestemming voor het boarden van uw United Airlines vlucht. Zonder een goedgekeurde NZeTA aanvraag zal United Airlines u weigeren voor de vlucht.

Vraag vandaag uw NZeTA Nieuw-Zeeland aan

Officiële NZeTA Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact