NZeTA Nieuw Zeeland geldige reisdocumenten

Om een Electronic Travel Authority voor Nieuw-Zeeland aan te vragen heeft u voldoende aan een geldig Nederlands of Belgisch paspoort. dit is het enige reisdocument wat u nodig heeft om de NZeTA aanvraag voor Nieuw-Zeeland in te vullen. Let wel op dat u echt een paspoort nodig heeft een identiteitskaart is niet voldoende!

Vraag vandaag uw NZeTA aan

Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact

Gebruik reisdocument waarmee u reist tijdens aanvraag.

U moet ook altijd de gegevens gebruiken uit het reisdocument waarmee u afreist naar Nieuw-Zeeland. Gaat u dus een binnenkort een nieuw paspoort aanvragen doe dit dan voordat u uw NZeTA aanvraag gaat invullen.

NZeTA is 2 jaar geldig

Een goedgekeurde Electronic Travel Authority is 2 jaar (24 maanden) geldig. Hiermee kunt u meerdere keren naar Nieuw-Zeeland reizen met een maximum van 90 dagen (3 maanden) per keer. Er is geen minimaal aantal dagen dat tussen de reizen moet zitten.

Stel dat u vaker naar Nieuw-Zeeland reist en uw paspoort verloopt binnenkort kan het voordeliger zijn om eerst een nieuw paspoort reisdocument aan te vragen en daarna de NZeTA aanvraag in te vullen. U profiteert dan maximaal van de geldigheid van 2 jaar.

reisdocumenten eta aanvraag nieuw-zeeland

NZeTA online vragen

De NZeTA aanvraag kunt u zeer eenvoudig zelf online invullen en kost slechts 5-10 minuten. Let er op dat u de gegevens uit uw reisdocumenten nauwkeurig overneemt tijdens. Een typefout is snel gemaakt en maakt uw aanvraag ongeldig, u dient dan weer een nieuwe Electronic Travel Authority aan te vragen wat resulteert in dubbele kosten.

International Visitor Conservation and Tourism Levy

Naast de verplichte NZeTA goedkeuring heeft u ook een International Visitor Conservation and Tourism Levy (IVL) nodig, ook deze is verplicht. Dit is een toeristen belasting die gelijktijdig is ingevoerd met de Electronic Travel Authority invoering op 1 oktober 2019. Deze kunt u gelijktijdig met uw NZeTA aanvragen en vereist geen extra reisdocumenten.

Dingen om op te letten:

  • Neem namen exact over uit uw reisdocument (Paspoort)
  • Het Nederlandse paspoortnummer heeft geen letter O, dit is altijd het cijfer 0.
  • Controleer goed de geldigheid van uw paspoort. Zorg dat deze nog minimaal 6 maanden geldig is op de dag dat u terugreist uit Nieuw Zeeland.

Vraag vandaag uw NZeTA Nieuw-Zeeland aan

Officiƫle NZeTA Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact