Groepsaanvraag NZeTA Nieuw-Zeeland

Gaat u met een groep of met uw familie / gezin naar Nieuw-Zeeland dan bent u vanaf 1 oktober 2019 verplicht voor iedere reiziger uit uw groep een NZeTA (Electronic Travel Authority) en een IVL (International Visitor Conservation and Tourism Levy) aan te vragen. Deze NZeTA en IVL zijn 2 jaar geldig en kunt u gebruiken voor meerdere reizen naar Nieuw-Zeeland in die 2 jaar. Helaas is een groepsaanvraag NZeTA Nieuw-Zeeland niet mogelijk en moet het per individu worden aangevraagd.

Vraag vandaag de NZeTA aan voor uw groep

Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact

Aparte NZeTA aanvraag per persoon

Het zou natuurlijk ideaal zijn als u 1 groepsaanvraag NZeTA voor de hele groep kon indienen. Op dit moment is dit op de officiële website van de Nieuw-Zeelandse immigratie helaas niet mogelijk. Vanaf 1 juli 2019 kunt u al wel een NZeTA aanvraag indienen echter elk gezinslid of groepslid moet een aparte aanvraag indienen.

Kosten per NZeTA en IVL aanvraag

Per aanvraag dient u rekening te houden met de volgende kosten voor de NZeTA verklaring Nieuw-Zeeland. De NZeTA verklaring op zich is het goedkoopste die is NZ$ 12. Echter bent u ook nog verplicht om een IVL aan te vragen, dit is de vernieuwde toeristenbelasting voor Nieuw-Zeeland die ook verplicht is. De kosten voor deze IVL aanvraag bedragen NZ$ 35. De totale kosten per persoon zijn dus NZ$ 47,-

Groepskorting NZeTA aanvraag Nieuw-Zeeland

Zoals eerder aangegeven dient de aanvraag per persoon te worden ingevuld en ingediend. Er is dan ook geen mogelijkheid om als groep een korting te krijgen. De kosten zijn altijd vast en er is geen korting voor een groepsaanvraag NZeTA Nieuw-Zeeland. Dit zal ook nooit komen.

NZeTA aanvraag voor groep betaalmogelijkheden

De betaalmethodes voor deze NZeTA en IVL verklaringen zijn erg beperkt. U kunt als Nederlander of Belg alleen betalen met Creditcard en dan specifiek Mastercard en Visa. Andere betaalmethodes zijn op de officiële website van Nieuw-Zeeland (nog) niet mogelijk. Wilt u voor de groep met een andere manier betalen? Bijvoorbeeld met iDeal of Bancontact, lees hier hoe u toch met deze betaalmethodes de betaling voor uw aanvraag kunt voldoen.

Vraag vandaag uw NZeTA Nieuw-Zeeland aan

Officiële NZeTA Veilig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of Bancontact